Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business, objavila B.B. ]

13. 11. 2018. 13:24   >>  13:06

ODLUKA NPCG

Daju u zakup hotel "Sušica" na Žabljaku

Nacionalni parkovi Crne Gore (NPCG) pozvali su zainteresovane da do 22. novembra dostave ponude za zakup hotela "Sušica" na Žabljaku, površine 240 metara kvadratnih.

NPCG su pozvali zainteresovane da dostave ponude za zakup tog turističko-ugostiteljskog objekta, u viđenom stanju, po minimalnoj godišnjoj cijeni zakupa od 1,92 hiljade eura, bez uračunatog poreza na dodatu vrijednost (PDV).

Zakupac je dužan da plaća zakup unaprijed za period od pola godine.

Objekat se daje u zakup na period od pet godina, pri čemu se može koristiti jedino u svrhu obavljanja turisičko-ugostiteljske djelatnosti.

Pravo da učestvuju na javnom nadmetanju imaju sva domaća preduzeća registrovana za obavljanje turističko-ugostiteljskih djelatnosti.

Ponude se mogu podnositi neposredno svakog radnog dana od osam do 14 sati, do 22. novembra do 11 sati na arhivu NPCG, dok će se javno otvaranje ponuda obaviti sat kasnije.

Učesnici javnog nadmetanja su dužni da uz ponudu dostave, između ostalog, dokaz o registraciji iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), ne stariji od šest mjeseci, kao i bilans stanja i uspjeha ponuđača za 2015, 2016. i prošlu godinu, kojim se dokazuje da je preduzeće pozivitno poslovalo u prethodne tri godine.

Ponuđač treba da dostavi i dokaz da je izmirio sve obaveze po osnovu poreza i doprinosa, kao i o predatoj prijavi poreza na dobit.

Ponuđač čija ponuda bude ocijenjena kao ispravna i izabrana kao najpovoljnija, dužan je da u roku od pet dana od donošenja odluke o izboru najpovoljnije ponude, sa NPCG zaključi ugovor o zakupu.

Ukoliko najpovoljniji ponuđač ne zaključi ugovor o zakupu i ne uplati iznos zakupnine utvrđene na nadmetanju, u roku od pet dana, gubi pravo na povraćaj depozita, a ugovor će se zaključiti sa ponuđačem koji je drugorangirani na bodovnoj listi.

Učesnicima koji ne budu izabrani u postupku javnog nadmetanja, vratiće se uplaćeni depozit nakon zaključenja ugovora sa najpovoljnijim ponuđačem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније