Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

12. 08. 2013. 16:42 >> 16:43

VIDEO KONFERENCIJA

Moisejev sjutra odgovara novinarima

Ruski vlasnik u Kombinatu aluminijuma Podgorica En plus grupa sjutra će organizovati video konferenciju za crnogorske novinare, na kojoj će govoriti bivši direktor fabrike Jurij Moisejev.

Iz En plus grupe su saopštili da će konferencija početi u 11 sati.

Moisejev će odgovarati na brojna pitanja crnogorskih novinara koja se tiču višegodišnjih problema aluminijumske fabrike, kao i odnosa ruskih vlasnika i crnogorske Vlade i problema u vezi snabdijevanja električnom energijom.

Moisejev je u otvorenom pismu prošle sedmice saopštio da crnogorska Vlada nepromišljenim radnjama sama sebe uvlači sve dublje u zamku, a cijena grešaka nijesu samo višemilionski dugovi po međunarodnimm arbitražnim tužbama, već i investiciona izolacija Crne Gore.

On je naveo da je jedini izlaz civilizovana procedura stečaja KAP-a, gdje će prava svih povjerilaca biti ispoštovana, kao i punopravna i objektivna istraga, traženje i kažnjavanje krivaca za krađu električne energije.

Moisejev je rekao da su se ruski partneri uvijek protivili stečaju u KAP-u, koji je, kako je kazao, inicirala Vlada Crne Gore.

(Mina Business)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније