Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

03. 11. 2018. 11:59 >> 11:39
3

VLADA OBEĆALA

Ulagaćemo i brzo razvijati sjever CG

Razvoj i ulaganja u sjeverni region stalni su zadaci Vlade Crne Gore. Raspisan je tender za izvođenje radova na rekonstrukciji puta Dinoša – Cijevna Zatrijebačka, dužine 17,3 km, vrijedan više od 11 miliona eura, saopštila je Vlada Crne Gore.


Ovaj put će već u toku sljedeće godine postati dio moderne saobraćajnce Podgorica – Gusinje, preko Albanije.

Premjer Duško Marković najavio je građanima Gusinja, Plava, i veličkog i andrijevičkog kraja, ali i dijaspori iz ovog regiona, da će Vlada ulagati i brzo razvijati taj dio Crne Gore.

"Izgradnja kapitalne infrastrukture na Sjeveru, njegovo povezivanje, i finansiranje razvojnih projekata više nije samo dugoročno programsko određenje Vlade, već proces koji teče svakog dana i daje mjerljive rezulatate na terenu, širom Crne Gore", navode iz Vlade Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније