Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

31. 10. 2018. 07:17 >> 06:55

NOVI DUVANSKI

Otkupna cijena duvana povećana za 15 centi

Novi duvanski kombinat (NDKP) će ovogodišnji duvan domaćim proizvođačima plaćati po 15 centi većoj cijeni po kilogramu od prošlogodišnje, saopštio je predsjednik Udruženja proizvođača duvana Podgorica Hamdija Ljujković.

 

“Izvršna direktorica NDKP-a Savka Darmanović me je obavijestila da je utvrđeno da će ovogodišnja otkupna cijena duvana biti povećana 15 centi”, kazao je Ljujković Pobjedi.

Prema njegovim riječima, za A klasu duvana NDKP će plaćati 2,25 eura za kilogram, dok će za B klasu cijena biti dva eura.

“Novi duvanski je već ranije prethodnih godina povećao otkupnu cijenu za 15 centi, tako da je od njihovog dolaska otkupna cijena duvana povećana 30 centi”, rekao je Ljujković.

On je izuzetno zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa upravom NDKP-a, a posebno ističe zasluge i zalaganje direktorice Darmanović za povećanje otkupne cijene.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније