Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B. [ Mina business ]

22. 10. 2018. 14:02 >> 13:55
2

U PODGORICI

Delegacija iz BiH u posjeti ZZZCG

Delegacija Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine (BiH) boraviće naredna dva dana u radnoj posjeti Zavodu za zapošljavanje (ZZZ).

Direktora bosanske agencije, Muamera Bandića i njegovog pomoćnika, Asima Ibrahimovića ugostiće direktor crnogorskog zavoda Suljo Mustafić sa saradnicima.

“Gostima će u Podgorici, prvog radnog dana, biti predstavljena koordinacija procesa rada u ZZZ-u, realizacija mjera aktivne politike zapošljavanja, kao i angažovanje nezaposlenih sa evidencije na sezonskim poslovima”, navodi se u saopštenju.

U srijedu je planirana radna posjeta Područnoj jedinici Bar, tokom koje će se gosti iz BiH upoznati sa načinom rada barske filijale.

Povodom radne posjete predstavnika Agencije za rad i zapošljavanje BiH planirane su za sjutra izjave za javnost. Izjave će dati direkori crnogorskog zavoda Suljo Mustafić i bosanske agencije Muamer Bandić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније