Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

04. 10. 2018. 20:02   >>  19:40 1

TRŽIŠTE JUGOISTOČNE EVROPE

Plantaže dobitnik nagrade Brand Leader

Kompanija Plantaže dobitnik je priznanja Brand Leader Award za ovu godinu, kao lider u oblasti vinskog turizma na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, koji postavlja nove standarde u kvalitetu i konkurentnosti.

Nagradu Plantažama dodijelili su Mass Media International i stručni kolegijum Biznis konferencije Turističko tržište Jugoistočne Evrope (SEET), održane u Sava centru u Beogradu.

Priznanje je, kako je saopšpteno, u ime Plantaža primio direktor prodaje i marketinga kompanije Veselin Đurišić.

On je kazao da je izuzetno počastvovan što su Mass Media International i stručni kolegijum konferencije, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unaprijeđenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, donio odluku da Plantažama dodijeli nagradu.

“Za Plantaže i Crnu Goru je to važno priznanje i još jedno je u nizu potvrda kvalitetnog i predanog rada kompanije koja već 55 godina predstavlja lidera u proizvodnji grožđa, premium vina i prirodnih rakija na domaćem i tržištu regiona”, rekao je Đurišić.

Prema njegovim riječima, veliki napredak doživljava turistička ponuda kompanije Vinski put, a brojnim regionalnim kampanjama podiže se značaj svijesti o autohtonom crnogorskom sortimentu čime se Crna Gora pozicionira kao važna vinska destinacija u Evropi i šire.

Na manifestaciji tradicionalno se okuplja više od 400 delegata iz Evropske unije (EU), Rusije, Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), Turske i zemalja JIE, među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, kao i predstavnici državnih i lokalnih uprava.

Biznis konferencija SEET fokusirana je na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније