Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B.

19. 08. 2018. 10:00   >>  09:45

REZULTATI MA

Više i putnika i letova

Od početka godine do 15. avgusta, nacionalna aviokomanija Montenegro erlajns, prevezla je 403.000 putnika, oko 45.000 više u odnosu isti period prethodne godine. Kako je saopšteno iz kompanije imali su i 1.000 letova više nego lani.

"Nama je želja da prevezemo oko 620.000 ili cijelu Crnu Goru. Cifre pokazuju da ćemo ostvariti, možda i premašiti naša očekivanja", kazala je za TVCG, PR kompanije Milena Đergović Perunović.

U prvih 15 dana avgusta, Montenegro erlajns je prevezao oko 53 hiljade putnika, oko 10.000 više nego lani.

“U avgustu imamo porast prevezenih putnika od 23 odsto, a porast broja letova od 20 odsto”, kazala je Đergović Perunović.

Kako je navela, najbolja popunjenost od 95 odsto, je na letovima ka Beogradu, Ljubljani, Franfurktu, Londonu.

U julu su prevezli, skoro 100.000 putnika, što je oko 13.000 više u odnosu na prethodnu godinu. Letove su obavljali sa šest aviona.

“Od svih putnika koji su došli na crnogorske aerodrome, mi smo perevezli više od četvrtine”, kazala je Milena Đergović Perunović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније