Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

(Mina Business)

24. 07. 2018. 21:23 >> 21:17

SEKULIĆ U RIMU

Italijani zainteresovani za Crnu Goru

Italijanska preduzeća sa interesovanjem prate pozitivan razvoj ekonomskih prilika u Crnoj Gori, prepoznajući potencijal otvorene i dinamične privrede, zaključeno je na sastanku ministarke ekonomije Dragice Sekulić sa predstavnicima Konfindustrije, najveće italijanske privredne asocijacije.

Ministarka Sekulić se, u okviru posjete predsjednika Mila Đukanovića Italiji, danas sastala sa generalnom direktoricom Konfindustrije Marćelom Panući.

Kako je saopšteno iz Ministartsva ekonomije, Panući je najavila da će Konfindustrija do kraja godine organizovati nove susrete privrednika u cilju sagledavanja prilika za realizaciju novih projekata i investicija.

"Sekulić je istakla da ekonomski rast, realizovane reforme i bliskost dvije prijateljske države, Crnu Goru čine poželjnim partnerom za italijanska preduzeća", navodi se u saopštenju.

Konfindustrija okuplja više od dvije hiljade lokalnih asocijacija sa 170 hiljada kompanija, koje zapošljavaju pet miliona radnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније