Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

20. 07. 2018. 23:30 >> 23:15

U PONEDJELJAK

Mihajlović u posjeti Crnoj Gori

Potpredsjednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović boraviće u ponedjeljak u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori.

Delegacija Srbije, na čelu sa Mihajlović, će obići gradilište mosta Moračica koji predstavlja najzahtjevniji objekat na prioritetnoj dionici autoputa Bar - Boljare, a koji predstavlja dio autoputa Beograd - Južni Jadran.

Mihajlović će se, kako je saopšteno iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva, na gradilištu mosta Moračica sresti sa predstavnicima izvođača radova, kineske kompanije China Road and Bridge Corporation (CRBC) i predstavnicima nadzornog organa, francusko-italijanskog konzorcijuma Ingerop-Geodata.

“Tokom zvanične posjete predviđeno je i potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i saradnji na realizaciji infrastrukturnih projekata između vlada Crne Gore i Srbije”, navodi se u saopštenju.

Memorandum će, u ime crnogorske Vlade, potpisati Nurković, a Mihajlović u ime Vlade Srbije.

“Osim o realizaciji projekta autoputa kao jednom od ključnih infrastrukturnih projekata za obije zemlje, na radnom sastanku biće razgovora i o drugim temama iz oblasti saobraćaja, u cilju unaprijeđenja buduće saradnje dvije zemlje“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније