Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

13. 07. 2018. 13:12   >>  12:59

SPECIJALIZOVANI PORTAL

Seljak.me za poljoprivrednike

Portal seljak.me je prvi specijalizovani sajt namijenjen prodaji i kupovini domaćih životinja i poljoprivrednih proizvoda u Crnoj Gori, na kojem se mogu dobiti informacije o dešavanjima i novostima u toj oblasti, saopštio je njegov direktor Marko Maraš.


On je kazao da njegova stranica posluje pod motom Prvo crnogorsko digitalno selo, na kojem se svakodnevno mogu dobiti informacije o dešavanjima i novostima iz svijeta poljoprivrede i stočarstva, kako bi uz korisne savjete poboljšali proizvodnju, prodaju i uštedjeli na vremenu i novcu. 

“Mislim da je najbolja definicija da je seljak.me prijatelj crnogorskih poljoprivrednika. Seljak.me je osmišljen kao sajt za umrežavanje i pomoć pri plasmanu poljoprivrednih dobara, mehanizacije kao i svih artikala koji su nekako povezani sa poljoprivredom”, rekao je Maraš Glasniku Privredne komore (PKCG). 

Prema njegovim riječima, misija sajta je da svaki proizvođač može da plasira svoje proizvode. 

“Pored prodaje bavimo se i informisanjem poljoprivrednih proizvođača o svim aktivnostima i novostima iz svijeta agrara”, naveo je Maraš.

On je, govoreći o nastanku ideje za pokretanje portala, kazao da je ona nastala tokom njegovog boravka na selu. 

“Kada sam htio da kupim kokoške, nijesam mogao da nađem jedinstvenu ponudu na internetu. Takođe sam se i upoznao bolje sa problemima ruralnih sredina. U suštini informacija je najvažnija alatka u poljoprivredi i što brže teku informacije to će poljoprivreda više rasti”, smatra Maraš.

On je kazao da na mjesečnom nivou broje 15 hiljada članova sa preko 55 hiljada posjeta. 

“Mještani našeg digitalnog sela su zadovoljni pruženom uslugom. Raduje me činjenica da sam se na ovaj način bolje upoznao sa svojim sunarodnicima kao i činjenica da nas je svaki dan sve više i što tako možemo i da se pomažemo međusobno”, naveo je Maraš. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније