Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

13. 06. 2018. 07:35   >>  07:43 9

JOKIĆ ODGOVORIO

Premijer ignorisao Kotor i probleme grada

Predsjednik Vlade Duško Marković nekoliko puta ignorisao je Kotor i probleme grada, čak i u ovom trenutku, kada je pozicija Kotora vrhunski državni interes, izjavio je predsjednik Oppštine Kotor Vladimir Jokić.

On je u izjavi za Dan rekao kako tvrdnje da nije htio da se sastane sa premijerom ne odgovaraju istini.

"Nije me začudilo posljednje reagovanje iz Vlade Crne Gore, jer ono predstavlja nastavak ignorantskog i neodgovornog ponašanja prema lokalnoj samoupravi u Kotoru. Tvrdnje da kao predsjednik opštine nijesam htio da se sastanem sa premijerom ne odgovaraju istini. Bez obzira što bih kao pojedinac i političar izbjegao bilo kakvu vrstu komunikacije sa sadašnjim premijerom, kao predsjednik opštine nemam privilegiju da se na taj način ponašam, već svoju obavezu saradnje sa državnim institucijama poštujem", kazao je Jokić.

On je pojasnio da je do današnjeg dana imao jedan jedini poziv od premijera da se sretnu, kada ga je pozvao da dođe u Podgoricu da mu čestita Dan opštine Kotor.

"Lijepo vaspitanje i dobri. maniri nalažu da se slavljeniku čestita u njegovom domu, pa sam tada pozvao premijera da dođe u Kotor na Dan opštine, što nije uradio. Na drugoj strani, predsjednik Vlade je nekoliko puta ignorisao Kotor i probleme grada, čak i u ovom trenutku kada je pozicija Kotora vrhunski državni interes", kazao je Jokić.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније