Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: B.V.

01. 06. 2018. 12:37 >> 12:28

U PRVIH PET MJESECI

Povećan promet putnika na aeorodromima

Za prvih pet mjeseci 2018. godine na oba crnogorska aerodroma opsluženo je 563.504 putnika, čak 90 hiljada više nego u istom periodu prošle godine, saopštili su iz te kompanije.

 

“Kroz Aerodrom Podgorica prošlo je 365.836 putnika, 20 odsto više nego 2017. godine, dok je na Aerodromu Tivat opsluženo 197.668 što predstavlja rast od 18 odsto”, navodi se u saopštenju.

Takođe, promet aviona veći je za 13 odsto.

“Samo tokom maja na našim aerodromima je opsluženo 185.594 oko 30 hiljada više nego u maju 2017. godine”.

Iz Aerodroma su kazali kako u narednim mjesecima očekujemo još veći obim saobraćaja, s obzirom da počinje ljetnja sezona.

“U skladu sa tim, pri kraju su sve aktivnosti kako bi turistička sezona na Aerodromima Crne Gore protekla u najboljem redu”, poručili su oni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније