Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: B.V.

24. 05. 2018. 12:32   >>  12:23 1

SLOVENAČKA KOMPANIJA

Otvaraju fabriku peciva u Danilovgradu

Slovenačka kompanija Don Don regionalni lider u pekarskoj industriju, otvoriće novi pogon u Danilovgradu, u kojem će raditi oko 50 radnika, saopštili su iz kompanije.

 

"U njemu će se proizvoditi dnevno 30 tona proizvoda - svježi hleb, zatim domaći i pakovani, kao i mnoge vrste hleba i svježeg peciva- koji će se iz fabrike u Danilovgradu distribuirati na cijeloj teritoriji Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Kompanija je, kako se dodaje, u Crnoj Gori prisutna već desetak godina.

Predsjednik Opštine Danilovgrad, Branislav Đuranović kazao je kako je nova fabrika hljeba i peciva još jedna potvrda atraktivnosti poslovnog okruženja tog grada.

"Radujem se ovoj značajnoj investiciji renomirane kompanije, koja će prije svega značiti otvaranje novih radnih mjesta, za šta smo kao lokalna uprava veoma zainteresovani. Oblast proizvodnje hrane ima ogroman potencijal razvoja u budućnosti, a naša opština posjeduje značajne razvojne resurse u toj grani privrede.Takođe, planirani asortiman proizvoda dodatno će obogatiti crnogorsko tržište, kako kroz ponudu građanima, tako i sve većem broju turista‟, izjavio je Đuranović.

Crna Gora je, kako su saopštili iz kompanije, važno tržište, kom će ovaj proizvođač ponuditi kvalitet i bogatu paletu hleba i pekarskih proizvoda, što će se brzo vidjeti na tržištu. 

„Vjerujem da će potrošači brzo prepoznati kvalitet našeg hleba. Naša osnovna načela su bila i ostala jednostavna – ponuditi kvalitetan proizvod, od kontrolisanih i najboljih sastojaka, koji je upakovan i bezbjedan, i dostaviti ga na vrijeme. Sada se stvari pomijeraju u smislu proširenja i tržišta i proizvodnje, ali cilj nam je uvijek isti – kvalitet. Crna Gora za nas predstavlja poseban izazov, jer nas potrošači još ne prepoznaju, iako su već imali prilike da neke naše proizvode probaju. Zato se radujemo novoj poslovnoj okolini, i vjerujem da ćemo brzo osvojiti povjerenje i najprobirljivijih kupaca”, istakao je direktor Don Don Crna Gora Damir Papić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније