Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

05. 04. 2018. 20:50 >> 20:48

ULCINJSKA RIVIJERA

Sredinom maja o refinansiranju kredita

Akcionari Hotelsko turističkog preduzeća (HTP) Ulcinjska rivijera trebalo bi da na vanrednoj Skupštini 16. maja razmotre odluku o davanju saglasnosti korporaciji Karisma Hotels Adriatic Montenegro da refinansira kredit ulcinjske kompanije prema Atlas banci i Investiciono-razvojnom fondu (IRF).

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, zakupac kompeksa na Velikoj plaži, nakon toga bi trebalo da uspostavi hipoteku prvog reda na hotelima Bellevue i Olympic, koji su predmet zakupa, u korist banke koja će kreditirati Karismu.

Karisma je u septembru prošle godine zakupila zemljište i hotele Bellevue i Olympic, sa pratećim sadržajima na 30 godina.

Karisma će graditi kompleks Holiday Village, koji će, kada sve razvojne faze budu završene, imati 357 soba sa svim pripadajućim sadržajima, u šta spadaju po četiri bazena, restorana, bara, zatim teenage club, kids club, games room i ostale sadržaje za mlade i odrasle.

Projekat će u prvoj razvojnoj fazi u ovoj godini koštati malo iznad deset miliona eura, u drugoj fazi sa 100 jedinica i dodatnim restoranom 6,5 miliona po budžetskoj procjeni, a 15,5 miliona eura u trećoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније