Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila M.L.B. [ Mina biznis ]

08. 03. 2018. 16:03   >>  16:01

SEMINAR U BARU

Učili da pokrenu sopstveni biznis

Investiciono-razvojni fond (IRF) i Zavod za zapošljavanje (ZZZ) u saradnji sa Opštinom Bar organizovali su danas motivacioni seminar Šansa za posao, namijenjen posebnim ciljnim grupama, kako bi pokrenuli sopstveni biznis.

Te ciljne grupe se, kako je saopšteno iz IRF-a, odnose na žene, mlade, visokoškolce, tehnološke viškove i individualne poljoprivredne proizvođače.

Na današnjoj prezentaciji predsjednik Odbora direktora IRF-a, Zoran Vukčević, upoznao je prisutne sa uslovima i programima finansijske podrške IRF-a za ovu godinu navodeći i uvođenje dva nova instrumenta finansijske podrške – Garantni fond i mikrokreditiranje.

Predsjednik barske Opštine, Zoran Srzentić, poželio je prisutnima dobrodošlicu u ime Opštine, a posebno predstavnicima IRF-a i Zavoda, sa željom da mladi ljudi Bara iskoriste prednosti i podršku te dvije institucije i time unaprijede poslovni ambijent grada.

Nakon seminara svi zainteresovani su bili u mogućnosti da se u direktnom kontaktu sa kreditnim referentima IRF-a detaljnije informišu o uslovima programa podrške koje ta institucija pruža.

“Imajući u vidu zainteresovanost i odziv, posebno mladih ljudi, da prisustvuju seminarima poput ovog, koji je organizovan danas u Baru, IRF će i u narednom periodu u saradnji sa Zavodom nastaviti sa održavanjem istih i u ostalim crnogorskim opštinama”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније