Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

05. 03. 2018. 10:26 >> 10:23
1

AERODROMI CRNE GORE

Promet putnika veći 18 odsto

Tokom prva dva mjeseca ove godine, kroz oba crnogorska aerodroma prošlo je 151. 242 putnika, 25 hiljada više nego u istom periodu prošle godine, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

Na Aerodromu Podgorica opsluženo je 114.863 putnika, što predstavlja rast od 18 odsto u odnosu na promet putnika u januaru i februaru 2017.

„Na Aerodromu Tivat je opsluženo 36.379 putnika i rast iznosi čak 26 odsto. Takođe, promet aviona povećan je za 14 odsto“, navodi se u saopštenju.

Najznačajnija su i dalje tržišta Srbije, Rusije i Turske. Na linijama ka i iz Beograda opsluženo je 54.436 putnika, Moskve 19. 235 i Istanbula 11. 448.

„Prema dosadašnjim rezultatima i najavama koje imamo za tekuću godinu, ona će po prometu putnika i aviona nadmašiti rekordnu 2017.“, navodi se u saopštenju Aerodroma CG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније