Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

22. 02. 2018. 14:11 >> 14:09
1

PROMOCIJA

Ponuda MA na sajmu u Beogradu

Crnogorska nacionalna avio-kompanija Montenegro Airlines (MA) predstaviće svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma IFT 2018, koji je danas počeo u Beogradu.


MA se na sajmu, koji će trajati do nedjelje, predstavlja u okviru cjelokupne crnogorske turističke ponude, na štandu Nacionalne turističke organizacije (NTO).

"Promovišući Crnu Goru na najbolji mogući način i povezujući je sa regionom, Evropom i svijetom, MA predstavlja jedan od stubova turističke privrede, razvoja turizma i crnogorske privrede u cjelini“, kazali su iz kompanije.

Oni su dodali da će se na sajmu u Beogradu, pod sloganom Odmor te čeka, predstaviti veliki broj specijalizovanih agencija iz oblasti turizma i avio-saobraćaja, hotelijeri, turistički centri, međunarodni turoperatori.

"Prisustvo MA je veoma značajno, ne samo sa aspekta održavanja postojećih, već i ostvarivanja novih kontakata sa turističkim poslenicima iz regiona i ostatka svijeta“, navodi se u saopštenju.

MA je za putnike iz Srbije pripremio posebnu sajamsku ponudu koja se odnosi na putovanja započeta u Beogradu.

"Za vrijeme trajanja sajma cijena karte iz Beograda do Podgorice ili Tivta iznosiće 99 eura sa svim pripadajućim taksama. Karte je moguće kupiti na sajmu, u poslovnici MA u Beogradu, kao i na beogradskom aerodromu“, objašnjeno je iz kompanije.

Oni su dodali da putovanja treba da se realizuju od nedelje do 15. juna. Cijena posebne sajamske ponude važi samo za letove gdje je MA operativni prevoznik.

"MA će tokom ovogodišnjeg ljetnjeg reda letjenja, od aprila do kraja oktobra, imati od četiri do šest letova dnevno za Podgoricu i Tivat iz Beograda i obratno, a najniža cijena povratne avio-karte sa svim taksama će iznositi 116,4 eura“, navodi se u saopštenju.

MA je, kako su kazali, prošle godine na tim linijama prevezao ukupno 260,63 hiljade putnika u redovnom saobraćaju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније