Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

09. 02. 2018. 12:40 >> 12:39

KARTE U PRODAJI

Od 1. juna redovna linija Varšava-Podgorica

Radovna linija Varšava-Podgorica biće uspostavljena 1. juna, saopštili su Aerodromi Crne Gore. Navode da će biti šest letova sedmično, a karte su već u prodaji.

 

"LOT Polish Airlines će od 1. juna po prvi put uspostaviti redovnu liniju Varšava-Podgorica i to 6 puta sedmično, a karte su već u prodaji", saopštili su Aerodromi Crne Gore.

Putnicima iz Crne Gore će, kako je najavljeno, biti dostupni direktni letovi do Varšave ili transfer do drugih destinacija u okviru široke mreže konekcija aviokompanije LOT.

"Letovi na liniji Varšava – Podgorica obavljaće se svakog dana, izuzev srijedom, avionima tipa Embraer 170 i 175. U zavisnosti od verzije aviona, kapacitet sjedišta je 70 – 82 sjedišta, uz tri raspoložive klase putovanja – ekonomska, ekonomska plus klasa i biznis klasa", navodi se u saopštenju.

Direktor za korporativne komunikacije aviokompanije LOT, Adrian Kubicki, saopštio je da su njihovi putnici već prošlog ljeta uživali povoljnosti direktne linije između Podgorice i Varšave.

"Sa zadovoljstvom ističemo da je ova konekcija sada uvrštena u mrežu redovnih linija aviokomapnije LOT. Uvidjeli smo da popularnost zemlje kod turista, koji su očarani njenom istorijom, regionalnom kuhinjom i kulturnom raznolikošću, raste iz godine u godinu. Siguran sam da će naša nova obogaćena ponuda biti primamljiva mnogim putnicima iz Evrope. Sa druge strane, zadovoljstvo nam je što će, počev od ovog ljeta, putnici iz Crne Gore biti u mogućnosti da posredstvom LOT-a na komfran način posjete druge destinacije u Zapadnoj Evropi, SAD i Kanadi. Uvjeren sam da ćemo novom ponudom ispuniti očekivanja poslovnih putnika i turista", rekao je Kubicki.

Direktor Aerodroma, Danilo Orlandić, saopštio je da su zadovoljni saradnjom sa kompanijom LOT, navodeći da je Poljska veoma značajno tržište.

"Uspostavljanje ove linije će dati snažan impuls za pozicioniranje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije u toj zemlji. Mi smo sigurni da će se saradnja Aerodroma Crne Gore i LOT-a produbiti. Ovo je ne samo šansa da veliki broj poljskih turista dodje tokom ljeta u našu zemlju, već i da gradjani Crne Gore imaju šansu da putuju na veliki broj destinacija", rekao je Orlandić.

Redovi letenja su osmišljeni na način da putnici iz Podgorice sa aerodroma Šopen mogu lako i jednostavno nastaviti putovanje do drugih destinacija u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Zapadnoj Evropi (npr. Skandinavija). LOT-ovi transferi posredstvom haba u Varšavi za putnike iz Crne Gore podrazumijevaju vrijeme čekanja od 80 minuta na konekciju za letove do npr. Čikaga ili JFK.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније