Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

12. 01. 2018. 18:40 >> 18:12

ZDRAVO BERANE SAOPŠTILO

"Očekujemo da neće biti zloupotreba"

Koalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opštine Berane i Andrijevica dodjeljivati pomoć isključivo onim osobama koje su u stanju socijalne potrebe, i kojima je ta pomoć neophodna, saopštili su.

"Naime, u jeku predizborne kampanje pred parlamentarne izbore 2012, tu vrstu pomoći, izmedju ostalog, dobijali su i pojedini direktori javnih ustanova i preduzeća, visoki funkcioneri Demokratske partije socijalista, članovi opštinskog odbora te partije, tadašnji odbornici, sadašnji odbornički kandidati pomenute partije, odredjeni direktori i pomoćnici direktora nekih škola, prosvjetni radnici", istakli su iz koalicije Zdravo Berane.

Oni su pitali kojim su se kriterijumima vodili članovi tadašnje komisije, i da li su sve osobe zasluživale da dobiju tu vrstu pomoći, odnosno da li su bili u stanju socijalne ugroženosti.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније