Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

06. 01. 2018. 12:42   >>  12:10

U 2017.

Dobar poslovni rezultat Trebjese

Pivara "Trebjesa" u Nikšiću, koja posluje u sklopu treće najveće pivarske grupacije na svijetu "Molson Coors", i u protekloj godini ubilježila je dobre poslovne rezultate, saopštila je menadžer kompanije, Natalija Milić.

Ona je Mini biznis kazala da mogu biti zadovoljni zbog ostvarenog ukupnog rasta prodaje piva iz asortimana te kompanije, iako sumiranje konačnih rezultata tek predstoji.

Prema riječima Milić, posebno raduje činjenica da je prodaja Nikšićkog Piva veća nego u 2016. godini.

"U Albaniji, našem najvećem izvoznom tržištu, prodaja je povećana za skoro trećinu u odnosu na prethodnu godinu. Na Kosovu smo ostvarili stabilnu prodaju, a Nikšićko se i ove godine prodavalo u Švedskoj, Njemačkoj, Austriji i Francuskoj", navela je Milić.

"Trebjesa" je u protekloj godini, podsjetila je Milić, dodatno obogatila asortiman početkom distribucije američkog Miller Genuine Draft piva.

"Formulu za uspjeh temeljimo na kvalitetu proizvoda, tako da će piva koja proizvodimo u Nikšiću zadržati prepoznatljivi ukus i kvalitet, koji potrošači vole", rekla je Milić.

Potvrda "Trebjesinog" kvaliteta stigla je i od prestižne međunarodne selekcije Monde Selection. Zlatne medalje za kvalitet u protekloj godini osvojili su Nikšićko Pivo u staklenoj boci od 0.33l i 0.5l i Nikšićko Nefiltrirano 0,33l.

"Poslovnu godinu za nama mjerimo i po ulaganjima u zajednicu, kroz naše društveno odgovorne projekte, donacije i sponzorstva. Realizovali smo dvije prepoznatljive kampanje za bezbjednost u saobraćaju "Kad pijem ne vozim" i ekološku "Rock and Recycle", podsjetila je Milić.

Prema njenim riječima, Upravi policije donirali su pet alkometara, što je ukupno 23 tokom devet godina, od kako u okviru kampanje poklanjaju aparate za mjerenje nivoa alkohola u krvi.

"Sproveli smo šesti ekološki konkurs za nevladine organizacije, a ekološku priču krunisali pravljenjem skulpture vidre od 30 hiljada plastičnih čaša. Oko devet hiljada EUR opredijelili smo na kraju godine za nabavku medicinske opreme za Domove zdravlja iz Berana, Bijelog Polja i Pljevalja", rekla je Milić.

Ona je navela da su nastavili i podršku aktivnostima lokalnog Crvenog krsta, kao i redovne akcije Kluba dobrovoljnih davalaca krvi.

Milić je podsjetila i da je Pivara u protekloj godini podržala i najznačajnije muzičke festivale u zemlji, brojne kulturne i sportske manifestacije i najavila da će i ovoj godini biti sponzori Fudbalskom savezu Crne Gore.

U Pivari "Trebjesa" uposleno je 235 radnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније