Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavila: J.B.Č. ]

15. 12. 2017. 14:50 >> 14:20

VUJANOVIĆ URUČIO

Mijuškoviću Orden rada

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović uručio je Oraden rada bivšem predsjedniku Privredne komore Crne Gore (PKCG) Velimiru Mijuškoviću.

Kako je saopšteno iz Vujanovićevog kabineta Orden rada je Mijuškoviću uručen na predlog Privredne komore Crne Gore. Vujanović je tom prilikom podsjetio na bogatu karijeru Mijuškovića i dodao da je PKCG imala zapaženu ulogu u promociji privrednih potencijala Crne Gore u kako je kazao, godinama koje su bile važne i bitne za Crnu Goru.

"Uspjeli smo da u okviru Privredne komore maksimalno promovišemo vrijednosti ekonomije Crne Gore. Da se pokaže da je ona najbolja porodica naših kompanija i članova i da je najbolji model kroz koji će oni djelovati", kazao je Vujanović.

On je kazao da su svi zajednički uspjeli da u okviru PKCG maksimalno promovišu vrijednosti ekonomije Crne Gore.

"Ovdje je bilo mnogo biznis foruma na predsjedničkom nivou koji su organizovani uz vašu pomoć besprekorno i koji su dali šansu da kompanije koje su tu i ljudi iz biznisa vide što se radi u Crnoj Gori i koja je šansa investicija", saopštio je Vujanović.

On smatra da je Mijušković, u jednom teškom vremenu, na sjajan način promovisao ekonomiju Crne Gore i da je PKCG dao jednu apolitičnu dimenziju, što je, kako je ocijenio, jako važno.

Iza Mijuškovića je, prema riječima Vujanovića, bogata i čista karijera i rezultat koji je u svim oblastima bio za poštovanje.

Mijušković je rekao da se sa Vujanovićem poslovno poznaje još od ranije, u vrijeme kad je Vujanović bio predsjednik Vlade.

"Ja mislim da je to bio jedan najteži period kad je u pitanju ekonomija Crne Gore. Od tada još datira poslovna komunikacija gdje smo radili zajednički na nekim investicijama koje su bile upravo nešto što je trebalo da pomogne snabdijevanju Crne Gore", kazao je Mijušković.

On je naveo da mu je drago što je Vujanović, kao čovjek sa najviše državne funkcije, prepoznavao PKCG kao jednu vrlo ozbiljnu i korisnu crnogorsku instituciju.

Mijušković je rekao da Golubović izuzetno poznaje rad i način funkcionisanja komorskog sistema.

"Siguran sam da će Komora u budućem periodu još više napredovati", zaključio je Mijušković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније