Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina-business [ Objavio: O.Z. ]

26. 11. 2017. 08:07   >>  07:36 7

LUKA BAR

Otvoreni za saradnju sa firmama iz Srbije

Luka Bar potpuno je otvorena za saradnju sa poslovnim partnerima iz Srbije sa kojima ima mnogo prostora i kapaciteta za nove poslove, uprkos dobrim trenutnim aranžmanima, ocijenio je izvršni direktor kompanije Zarija Franović.

Tu ocjenu Franović je saopštio tokom posjete ambasadora Srbije u Crnoj Gori Zorana Bingulca tom preduzeću, nakon koje je saopšteno da ”vrijeme uspješne saradnje Luke Bar sa poslovnim partnerima iz Srbije tek dolazi”, prenosi Pobjeda.

On je ukazao na ”prirodnu i geografsku povezanost Luke Bar sa tržištem Srbije”, što je potvrdio i Bingulac, koji je iskazao spremnost da posreduje u ostvarivanju svih potrebnih kontakata sa privrednim i političkim establišmentom u toj državi.

Franović je zadovoljan trenutnim poslovnim aranžmanima, prije svega sa Fiatom iz Kragujevca, ali smatra da ima mnogo prostora i kapaciteta za nove poslove.

Uporište za takvu tvrdnju, kako je rekao, vidi u činjenici da je u Luci Bar u posljednja četiri mjeseca učinjeno sve kako bi se stavili u funkciju svi raspoloživi lučki kapaciteti, a naročito je istakao potpunu sanaciju objekta hladnjača.

Prema njegovim riječima, i kapaciteti silosa za žitarice mogu biti veoma interesantni privrednicima iz Srbije, kao i slobodna zona Luke Bar sa svim prednostima za poslovanje koje pruža.

Franović je ukazao i na problem neriješenih odnosa između željeznica Kosova i Srbije, zbog čega Luka Bar, kako je saopšteno, gubi veoma značajne poslove.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније