Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.L.B.

24. 11. 2017. 11:57 >> 11:25

PREKOGRANIČNA SARADNJA

Za zapošljavanje i ekologiju 2 miliona

U okviru Prvog poziva za dostavljanje predloga projekata za Program prekogranične saradnje Srbija - Crna Gora 2014-2020 korisnicima će na raspolaganju biti dva miliona eura za projekte u oblasti zapošljavanja i zaštite prirodnih resursa, saopšteno je na Informativnoj sesiji koja je tim povodom održana u Nikšiću.

Predstavnik Ministarstva evropskih poslova Miodrag Račeta je podsjetio da su u okviru prethodne finansijske perspektive finansirana 34 projekata ukupne vrijednosti EU sredstava u iznosu od 6,2 miliona eura.


Naglasio je da je ovo prvi od tri planirana poziva u okviru ovog programa i izrazio nadu da će se ponoviti veliko interesovanje kakvo je bilo u prethodnoj perspektivi kada je podnijeto 297 projektnih predloga.

Predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović zadovoljan je što se ta Opština nalazi u tom programu. Istakao je spremnost lokalne uprave da učestvuje u ovom Pozivu i ponudi kvalitetne projektne predloge.

“Potencijalni korisnici su imali priliku da na skupu dobiju potrebne informacije o raspoloživim sredstvima, prihvatljivosti korisnika i troškova, potencijalnim aktivnostima, kao i načinu apliciranja”, saopšteno je iz Ministarstva evropskih poslova.

Rok za dostavljanje rezimea projekta je 26. januar 2018.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније