Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ Objavila R.B. ]

10. 11. 2017. 16:51   >>  16:20

CRNA GORA - AZERBEJDŽAN

Administrativnim olakšicama do više turista

Administrativne olakšice neophodno je stvoriti u cilju dodatnog privlačenja turista iz Azerbejdžana, ocijenio je ministar održivog razvoja i turizma, Pavle Radulović.

On se danas sastao sa ambasadorom Turske Serhatom Galipom i šefom diplomatske misije Azerbejdžana u Crnoj Gori Anarom Ajamovim.

"Na sastanku je razgovarano i o projektu Portonovi, kao jednoj od najvećih i najznačajnijih investicija u Crnoj Gori i njegovoj dinamici realizacije“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Na sastanku je konstatovano da je neophodno da Crna Gora i Azerbejdžan prošire saradnju na svim poljima. 

"Bilo je riječi i o kandidaturi Bakua za domaćina Svjetske izložbe EXPO 2025. godine. Ajamov je kazao da vjeruje da bi Baku bio u mogućnosti da organizuje taj veliki i značajan globalni događaj, s obzirom da taj grad već ima iskustva na polju organizovanja različitih manifestacija“, navodi se u saopštenju.

Ajamov je rekao i da su u toku pripreme za zvaničnu posjetu delegacije Crne Gore Azerbejdžanu, koja bi bila praćena organizacijom poslovnog foruma privrednika dvije države.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније