Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: O.Z. ]

31. 10. 2017. 18:55 >> 19:35

SKUPŠTINA AKCIONARA

Prihvaćen ugovor sa “Karismom“

Skupština akcionara Hotelsko-turističkog preduzeća “Ulcinjska rivijera” usvojila je danas Odluku o davanju u dugoročni zakup dijela imovine-objekata te firme i dala saglasnost na Ugovor o zakupu tog kompleksa od strane kompanije “Karisma”. Predstavnici manjinskih akcionara glasali su protiv te odluke i, kako su najavili, preduzeće sve mjere da ponište skupštinu koja je kako tvrde nelegitimna

Iako predstavnici Vlade smatraju da je cijeli postupak sproveden transparentno, manjinski akcionari čiji je udio u Ulcinjskoj rivijeri 37 odsto glasali su protiv odluke o dugoročnom zakupu.

Manjinski akcionari tvrde da im ugovor koji je tajan, ne garantuje nikakve mehanizme zaštite te da Karisma kao zakupodavac ima sva prava . Smatraju da je ugovor štetan za njih ali i za samu Vladu. 

Ekipi TVCG bilo je zabranjeno snimanje Skupštine akcionara Ulcinjske Rivijere kojoj su prisustvovali novinari iz drugih medija, uz obrazloženje direktora tog preduzeća Mikana Zeca da je svaka dalja saradnja sa Javnim servisom završena.

Podsjetimo, "Karisma" će za hotele Olimpik i Belvi i državno zemljište površine više od 122 hiljade kvadrata godišnje plaćati 450.000 eura.

Prilog Aleksandre Sjeloće, TVCG:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније