Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

07. 10. 2017. 16:53 >> 16:54

PREDSTAVNICI OPŠTINE I KRIZME

"Ulagaćemo u kadar Ulcinjske rivijere"

U obrazovanje i osposobljavanje kadra Ulcinjske rivijere maksimalno će se ulagati u narednom periodu, istaknuto je na sastanku predstavnika Opštine Ulcinj i grupacije Krizma, koja je nedavno zakupila dio Rivijere.

"Na sastanku je bilo riječi o partnerskom odnosu opštine Ulcinj i Karsima grupe i otvorenošću koju Opština Ulcinj ima prema investitorima koji ulažu u njenoj teritoriji. Osim navedenog na sastanku je bilo riječi o infrastrukturi i o drugim zajedničkim izazovima koji će se riješiti u narednom periodu", naglasili su iz Opštine Ulcinj.

Kako su istakli, postavljen je cilj da se zajedničkim naporima animiraju svi zainteresovani kako bi se prijavili na kurseve i škole koje organizuje kompanija u cilju osposobljavanja kadrova za rad po najvećim svjetskim standardima.

"Na prezentaciji kompanije, koja je održana u velikoj Sali opštine Ulcinj na kojem su prisustvovali predstavnici biznisa je poseban značaj postavljen na bitnost grupe TUI koja je u ovog projektu strateški partner kompanije Karizma. Iz kompanije Karizma su naglasili da će se maksimalno angažovati kako bi na vrijeme stigli da počnu i završe radove neophodne za pripremu objekata za narednu turističku sezonu", saopšteno je.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније