Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila R.B.

06. 10. 2017. 18:17 >> 17:46
1

NA CG AERODROMIMA

U septembru 300.000 putnika

Na crnogorskim aerodromima, u toku prvih devet mjeseci ove godine, zabilježen je promet od 1.879.911 putnika, što je 18 odsto više u odnosu na isti period 2016. godine. U ovom periodu na aerodromu Podgorica i aerodromu Tivat opsluženo je 11.206 aviona, odnosno 12 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Tokom septembra, na oba crnogorska aerodroma zabilježen je promet od 302.360 putnika, što je 12 odsto više nego u istom mjesecu prošle godine. Takođe, opsluženo je 1.665 aviona, odnosno 16 odsto više aviona u poređenju sa prošlom godinom.  

Crna Gora je 2017. godine, preko Aerodroma Crne Gore bila povezana sa preko 40 destinacija, a uspostavili smo saradnju sa 70 avio-kompanija. 

"Poboljšanje aviodostupnosti, kao i unaprjeđenje nivoa usluge ostaju naši prioriteti i za naredni period", saopštili su iz preduzeća.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније