Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina-biznis; Objavio: B.V. ]

24. 09. 2017. 10:34 >> 10:04

INFOFEST U BUDVI

Počinje festival informatičkih dostignuća

Festival informatičkih dostignuća, Infofest, biće danas svečano otvoren na platou ispred hotela Avala&Villas u Budvi.

 

Festival, koji se održava pod sloganom "Digital Highway", otvoriće ministar javne uprave, Suzana Pribilović.

Iz Ministarstva javne uprave su saopštili da će na Infofestu i ove godine biti više od hiljadu registrovanih pojedinačnih učesnika, a predstaviće se i 42 institucije i najznačajnije kompanije iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, iz Crne Gore i svijeta.

„Infofest je najznačajnija manifestacija tog tipa u regionu, a odlukom Vlade proglašen je manifestacijom od državnog značaja“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Festival, koji će trajati do 30. septembra, organizuju Ministarstvo za javnu upravu i kompanija Biznis Link iz Beograda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније