Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

11. 08. 2017. 10:13 >> 09:45

SEKULIĆ SAOPŠTILA

Zbog HR taksi nije bilo ozbiljne štete

Ministarka ekonomije Dragica Sekulić kazala je da zbog mjere koju je Hrvatska prethodno uvela, po kojoj je visina takse bila 22 puta veća, nije došlo do ozbiljne štete koja bi zavređivala da crnogorski privrednici traže odštetu od Hrvatske.

 

Ona je, gostujući u Jutarnjem programu TVCG, rekla da je materijalnu štetu nanesenu poljoprivrednicima teško procijeniti, jer im se nijesu direktno obratili.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније