Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Vijesti, Objavio: I. P. ]

30. 07. 2017. 08:43   >>  08:14 1

NEGIRALI NAVODE

Adria se nije interesovala za MA

Slovenačka Adria Airways nije se interesovala do sada da kupi crnogorskog nacionalnog prevoznika Montenegro Airlines (MA), saopšteno je Vijestima u toj crnogorskoj kompaniji.

 

Hrvatski vazduhoplovni analitičar Alen Šćuric, koji važi za vrlo obaviještenog stručnjaka, u analizi objavljenoj na sajtu  Vazduhoplovnog saveza Srbije, tvrdi da bi Slovenci trebalo da kupe MA do kraja godine

Šćuric navodi da investicioni fond 4K, koji je u martu prošle godine kupio slovenačku Adria Arways, a ta kompanija prije nekoliko dana švajcarsku aviokompaniju Etihad Regional (nekadašnji Darwin) od Etihad Airwaysa, radi za njemačku Luftanzu. 

Naime, ta njemačka kompanija, kako tvrdi autor, takvim kupovinama “čisti dvorište” od konkurencije - arapskog Etihada.

Šćuric tvrdi da je Croatia Airways daleko zanimljivija za 4K, nego MA, ali crnogorsku kompaniju mogu da dobiju “jeftino i ekspresno brzo”. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније