Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ Objavila R.B. ]

26. 07. 2017. 17:21   >>  16:53 2

KATIĆ PORUČIO

Portonovi - šansa za zapošljavanje

U rizortu Portonovi u Kumboru, koji gradi kompanija Azmont Investmentt, biće otvoren veliki broj novih radnih mjesta, a prioritet u zapošljavanju imaće građani Herceg Novog, Boke i Crne Gore, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave, Stevan Katić.

Katić je danas, prilikom obilaska gradilišta Portonovi, saopštio da u ovom trenutku nema problema u realizaciji projekta.

"O svemu što bi u narednom periodu predstavljalo izazov dogovaraćemo se i sarađivati“, kazao je Katić.

Iz Opštine Herceg Novi je saopšeno da su predstavnici investitora upoznali rukovodstvo grada sa dinamikom izvođenja radova i planovima na projektu.

Izvršni direktor Azmont Investments-a, Rašad Alijev, kazao je da je zadovoljan zbog posjete i dodao da postoje brojni modaliteti za saradnju.

"Stipendijski program kojim podržavamo školovanje mladih iz Boke u oblasti turizma i menadžmenta jedan je od primjera moguće saradnje i podrške Opštine Herceg Novi. Vjerujemo da je već naredna školska godina prilika da veći broj studenata bude dio generacije koji će mijenjati imidž Crne Gore, a za to je podrška i pomoć opštine kao i drugih subjekata više nego dobrodošla“, rekao je Alijev.

Portonovi, vrijedan 650 miliona eura, osmišljen je tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu. Portonovi rizort će imati 275 nekretnina, od luksuznih, prostranih gradskih kuća i apartmana u srcu mediteranskog naselja, preko stilskih vila sa uređenim vrtovima, do otmenih apartmana u potkrovlju sa bazenima sa pogledom na marinu.

Posebnu pažnju trenutno privlače Marina i rezidencijalni dio Donje naselje.

“Ono što izdvaja Portonovi i ono što je njegova okosnica jeste potpuno nova i najmodernija marina za mega jahte. Portonovi Marina će imati mogućnost za 238 veza za jahte i super jahte do 80 metara dužine. To će biti jedna od najbolje prirodno zaštićenih marina u regionu, koja pruža odličan pristup Jadranu i dalmatinskim ostrvima čak i na samo dan jedrenja”, dodaje se u saopštenju.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније