Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. (rtcg.me/Mina) ]

25. 07. 2017. 11:45 >> 16:06
1

MARKOVIĆ OCIJENIO

Porto Montenegro prekretnica u turizmu

Porto Montenegro istorijska je prekretnica u turizmu i promociji Crne Gore, ocijenio je premijer Duško Marković.

 

On je, tokom obilaska tog rizorta, rekao da je Porto Montenegro za deset godina postigao veliki uspjeh.

"A kada smo zajedno krenuli, bio je to pionirski poduhvat", rekao je Marković tokom radne posjete Porto Montenegru.

Marković je rekao da Vlada i on lično podržavaju vizije daljeg razvoja Porto Montenegra u korist kompanije, Tivta i cijele Crne Gore.

"Raduje me da ulažete u nove projekte. Mi želimo da u Crnoj Gori stvorimo najpovoljnije moguće okruženje za investicije i investitore. To je strateška politika moje Vlade", rekao je premijer.

Marković je istakao da je zadovoljan onim što je vidio u Porto Montenegru i dodao da je posjeta upriličena povodom desetogodišnjice te kompanije, kao i zbog činjenice da je Porto Montenegro ovih dana dobio status najbolje marine na svijetu.

„Porto Montenegro je promijenio sliku Crne Gore i ne samo to. Razvojni planovi i vizija razvoja kompanije govore o tome da će ovo biti još kvalitetnija i prestižnija destinacija koja će biti dostupna širom svijeta i koja će doprinositi razvoju crnogorske ekonomije“, naveo je Martković, saopšteno je iz Vlade.

Vlada je, kako je dodao, posvećena poboljšanju poslovnog ambijenta kako bi Crna Gora što bolje valorizovala svoje resurse i obezbijedila viši standard i kvalitet života građana.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније