Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Beta; Objavio: I. P. ]

19. 07. 2017. 11:21 >> 12:23

OD 29. OKTOBRA

Wizz Air ukida doplatu za ručni prtljag

Putnici aviokompanije Vizer (Wizz Air) od 29. oktobra neće plaćati doplatu za unošenje u putničku kabinu ručnog prtljaga većih dimenzija na svim letovima, saopštila je danas ta kompanija.

U putničku kabinu, kako se navodi, putnik će moći da unese jedan komad ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x23 cm.

Dodaje se da je cijena transporta tog prtljaga uključena u cijenu karte.

"Putnicima koji su već ranije kupili karte sa doplatom za veći prtljag, a putuju od 29. oktobra 2017. godine novac će biti vraćen u iznosu plaćene doplate, uvećane za 20 odsto u vidu kredita u okviru njihovog WIZZ naloga", navodi se u saopštenju.

Aviokompanija, kako se ističe nudi i novu dodatnu uslugu "WIZZ Priority" koja uključuje prioritetno ukrcavanje i da putnici mogu da unesu u kabinu dodatnu malu torbu maksimalnih dimenzija 40x30x18 cm.

Vizer je najveća nisko-budžetna kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi koja koristi flotu od 84 aviona na preko 500 linija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније