Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

13. 06. 2017. 15:23 >> 15:34

NEISPLAĆENE PREMIJE

Opštini Ulcinj skinuli s računa 68.000€

Po presudi Apelacionog suda, "Milki Way Doo" s žiro računa Opštine Ulcinj skinuo je 68.000 eura na ime neisplaćenih premija za otkup mlijeka u 2008, 2009. i 2010. Iz Opštine su istakli da su pojedini njihovi službenici tome doprinijeli nezakonitim radnjama.

"Ovo nije prvi put da se na ovakav način napada budžet Opštine Ulcinj, međutim ovaj put su tome svojim nezakonitim radnjama doprinijeli i pojedini službenici Opštine. Naime, tadašnji sekretar Sekretarijata za budžet i finansije Fatmir Đeka, je prvo u toku 2008-2010 godine neovlašćeno priznavao fakture za otkup mlijeka navedenog preduzeća, da bi 2010. godine potpisao više izvoda iz otvorenih stavki kojima je priznao i dugove za fakture koje nijesu bile primljene u sekretarijatu", saopšteno je iz Opštine Ulcinj.

Kako su istakli, o tome će  obavijestiti nadležne organe, "a javnost treba da zna da zbog ovakvih slučajeva opština ne uspijeva izaći iz duboke finansijske krize, uprkos naporima koji se svakodnevno ulažu u smanjenje troškova i povećanju prihoda".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније