Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj. [ Mina Business ]

25. 05. 2017. 23:30 >> 23:03

MINISTARSTVO FINANSIJA

Isplata obveznica neće se obavljati u junu

Isplata obveznica devizne štednje i deviznih sredstava, koja se realizuje preko poslovnih banaka i Centralne banke (CBCG) neće se obavljati u junu, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

 

„U istom vremenskom periodu na tržištu kapitala biće obustavljena trgovina obveznicama devizne štednje OB17 i DO17, odnosno deviznih sredstava DF17 i JK17“, navodi se u saopštenju.

Razlog za privremeni prekid je, kako su objasnili, tehničke prirode, kako bi se konsolidovali podaci o obavljenim isplatama, pripremila isplata obveznica devizne štednje i obveznica deviznih sredstava, objedinili podaci sa tržišta kapitala i obavile pripreme koje će omogućiti novim vlasnicima obveznica da unovče obveznice od 1. jula.

„Te aktivnosti imaju za cilj da se obezbijedi integritet baze podataka kako bi se održao kvalitet i sigurnost podataka o imaocima obveznica“, dodali su iz Ministarstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније