Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

20. 06. 2013. 10:15 >> 10:24

UMJESTO MOJSIJEVA

Dragan Mijović izvršni direktor KAP-a

Narednih mjesec dana, izvršni direktor KAP-a neće biti Jurij Mojsijev već Dragan Mijović, dosadašnji direktor glavne proizvodne cjeline, saznaje Antena M.

Zahtjev je podnio predsjednik Borda direktora Aleksej Arnautov, a odluka je usvojena jednoglasno.

Podsjetimo, državna naftna kompanija Montenegrobonus spasila je KAP od isključenja električne energije jer je kupila struju koja će biti dovoljna Kombinatu u narednih mjesec.

Struja je kupljena uz bankarske garancije, ali obezbijeđene samo za sedmicu jer bez garancija, Elektroprivreda nije bila spremna da proda električnu energiju.

Ministarstvo finansija je prošle sedmice podnijelo zahtjev Privrednom sudu u kome se traži uvođenje stečaja u KAP. Za stečajnog upravnika imenovan je Veselin Perišić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније