Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

19. 06. 2013. 18:43 >> 18:43
1

FESTIVAL VINA I RIBE

Uspješna izložba crnogorskih vina u Italiji

Crnogorska vina kompanije Plantaže i vinarija „Vučinić“ i „Burić“ predstavljena su na Festivalu vina i ribe u Montefalkoneu, koji je organizovan u saradnji sa tom Opštinom i Conf-cooperative FVG.

Delegacija Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja sa predstavnikom Nacionalnog udruženja vinogradara i vinara Crne Gore, posjetila je Regionalnu agenciju za razvoj poljoprivrede (ERSA), konzorcijum Latterie friulane koji se bavi preradom mlijeka i kompaniju Cormons za proizvodnju vina.

Iz Ministarstva su saopštili da je tokom istog perioda, u Montefalkoneu boravila delegacija iz Crne Gore, koja je partner projekta TurMont.

„Tom prilikom, susreli su se i sa turističkim operaterima iz regije Friuli Venezia Đulia, posjetili difuzne hotele u laguni Gardo i u brdsko - planinskoj zoni Friuli Venezie Đulie“, dodaje se u saopštenju.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније