Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Objavio: I. P. ]

11. 05. 2017. 14:36 >> 14:09

ZA STRUJU

Prosječan račun 29,78 €

Prosječan aprilski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore iznosio je 29,78 eura, saopštila je Elektroprivreda Crne Gore.


"Crnogorska domaćinstva u aprilu su potrošila 91.744.517 kilovatčasova električne energije, što je 11,87 odsto manje u odnosu na ostvarenu potrošnju iz prethodnog mjeseca, odnosno 5,37 odsto više u odnosu na potrošnju ostvarenu tokom aprila 2016. godine", navodi se u saopštenju.

Domaćinstva na Žabljaku bilježe najnižu prosječnu potrošnju od 17,72 eura, dok je najveća potrošnja prethodnog mjeseca očitana u Kotoru, gdje su domaćinstva u prosjeku potrošila električne energije u vrijednosti od 35,05 eura.

"Račun vrijedan preko 150 eura dobiće 0,63% potrošača, dok je potrošnja od 100 do 150 eura očitana kod 1,43 % kupaca. Aprilske račune umanjene za iznos popusta za redovne platiše dobiće 49,13 odsto domaćinstava u Crnoj Gori, odnosno 165.120 kupaca", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније