Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Mina business [ Objavila R.B. ]

26. 04. 2017. 20:52   >>  20:25 1

PRVI PUT

Dodijeljena priznanja Superbrands

Kompanija Alliance, Radio Antena M, Crnogorski Telekom, tržni centar Delta City, preduzeće KidsLand i Erste banka neki su od dobitnika priznanja Superbrands, koja su im danas dodijeljena u podgoričkom hotelu Hilton.

Priznanja su dodijeljena i kompanijama Food Industry, Hemofarm, Plantaže i Štampanje, magazinu Exclusive, agenciji McCann Podgorica i vodi Suza. 

Svečana dodjela priznanja bila je premijerna u Crnoj Gori, a za izbor najboljih konkurisalo je oko 600 tržišnih marki, raspoređenih u 23 kategorije, koje su odabrane na osnovu podataka vodećih crnogorskih marketinških agencija. 

U izboru su učestvovale crnogorske i međunarodne tržišne marke, a žiri je bio sačinjen od 50 uglednih i priznatih predstavnika poslovne javnosti, stručnjaka i autoriteta iz područja poslovanja i marketinga, univerzitetskih profesora, predstavnika medija i ljudi koji u svakodnevnom poslu imaju dodir sa poznatim svjetskim i lokalnim brendovima. 

"Tržišne marke koje su dobile priznanje ove godine još jednom su dokazale da kvalitet, prepoznatljivost, dugovječnost i emocionalna povezanost s potrošačima definitivno nadograđuju vrijednosti brandova i garantuju opstanak i konkurentnost na domaćem i stranom tržištu“, navodi se u saopštenju. 

Na svečanoj ceremoniji predstavljeno je prvo izdanje Superbrands Montenegro publikacije, koja nudi uvid u to kako su pojedini brandovi nastajali.

Organizacija Superbrands prisutna je u 92 države svijeta, a 2015. počela je da radi i u Crnoj Gori. 

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i nezavisni autoritet na području brandinga. Superbrands ima za cilj da identifikuje vodeće brandove na svakom pojedinom tržištu i promoviše disciplinu brandinga. 

Organizacija trenutno u svijetu sarađuje sa više od 15 hiljada robnih marki iz različitih područja. Renomirani svjetski brendovi kao što su Coca-Cola, DHL, Google, IBM, McDonald's, Microsoft i Wrigley aktivno su koristili stečeni status i znak u svojim promotivnim aktivnostima širom svijeta. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније