Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavila: M.M.Lj. [ Pobjeda ]

18. 04. 2017. 09:05 >> 08:39
1

PRI ODBORU ZA EKONOMIJU

Uskoro budžetska kancelarija u Skupštini

Budžetska kancelarija uskoro bi trebalo da počne da radi u Skupštini Crne Gore, jer je Kolegijum predsjednika parlamenta već donio odluku o njenom formiranju, saopšteno je iz skupštinskog Odbora za ekonomiju.

 

Iz tog skupštinskog tijela je objašnjeno da je donošenjem odluke o formiranju kancelarije uspješno priveden projekat saradnje sa Vestminsterskom fondacijom.

“Sada će kroz izmjenu sistematizacije biti prepoznata kancelarija koja će funkcionisati pri Odboru za ekonomiju, finansije i budžet. To je veoma bitan napredak, jer će poslanici biti u prilici da preko te kancelarije imaju pripremljene stručne i analitičke osnove o svim pitanjima koja tangiraju budžet i budžetsku politiku”, kazali su Pobjedi iz Odbora.

Predsjednik Odbora, Vujica Lazović, smatra da će to doprinijeti kvalitetu rasprave u parlamentu i kvalitetu ukupne politike u toj oblasti.

 U parlamentu ima 15 odbora. Njihov broj se formiranjem kancelarije neće povećavati, već će ona biti u sastavu Odbora za ekonomiju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније