Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 06. 2013. 21:34   >>  21:43 2

"NE" VEĆEM PDV-U

MANS: Prikupljeno 7.000 potpisa

Prvi dan prikupljanja potpisa građana za odbijanje povećanja PDV-a prevazišao je očekivanja Mreže za afirmacije nevladinog sektora.

 

"Danas je preko 7.000 građana potpisalo Zahtjev poslanicima da odbiju povećanje PDV-a, što znači da smo za jedan dan prešli minimum propisan Ustavom. Interesovanje građana je ogromno i prevazilazi sva naša očekivanja", kazala je u saopštenju Portalu RTCG izvršna direktorka MANS-a Vanja Ćalović.

Ona je istakla da su u toj NVO uvjereni da će u toku sjutrašnjeg dana skupiti i više od 12.000 potpisa ili više nego dvostruko veći broj od onog koji je propisan Ustavom, kao što smo i najavili. Očekujemo da će poslanici odlučiti u interesu građana zahvaljujući čijim glasovima sjede u Skupštini Crne Gore", istakla je Ćalović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније