Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

06. 04. 2017. 13:25 >> 13:01

U 2016. GODINI

PKCG: Nagrade za najbolje

Dobitnici nagrade Privredne komore Crne Gore za ostvarene rezultate u protekloj godini su Sreten Mrvaljević, "Business Inteligence Consulting", Regionalni ronilački centar, i Centar za ekotoksikološka ispitivanja.

Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore ovo najznačajnije privredno priznanje u kategoriji uspješno poslovanje dodijelio je Centru za ekotoksikološka ispitivanja DOO iz Podgorice.

Prema ovom tijelu društveno najodgovorniji bio je Regionalni ronilački centar za podvodno deminiranje i obuku ronilaca iz Bijele.

Nagradu za inovativnost dobio je "Business Inteligence Consulting" DOO iz Podgorice dok je Sreten Mrvaljević, direktor JU Lovćen iz Bečića nagrađen za unapređenje menadžmenta.

Na javni Konkurs koji je trajao do 10. marta ove godine pristigao je veliki broj izuzetno kvalitetnih predloga, koje je Odbor za dodjelu Nagrada razmotrio i odlučio kako je navedeno, saopštili su iz Komore.

"Nagrade Privredne komore, koje se u kontinuitetu dodjeljuju od 1969. godine nagrađenima će uručiti predsjednik Crne Gore, gospodin Filip Vujanović, 21. aprila, na Dan Komore u Vili Gorica, u prisustvu brojnih privrednika, predstavnika Vlade, državnih institucija i diplomatskog kora", najavili su iz PKCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније