Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina biznis; Objavila: J.B.Č. ]

15. 03. 2017. 15:39 >> 15:13
2

13.JUL PLANTAŽE

Osvojili priznanje "Stvaratelji za stoljeća"

Kompanija Plantaže osvojila je veliko priznanje Stvaratelji za stoljeća za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za prošlu godinu.

Kompaniji je nagrada uručena na posebnoj svečanosti u okviru regionalnog samita preduzetnika srednje i jugoistočne Evrope 300 najboljih u Dubrovniku.

Izvršni direktor Plantaža, Verica Maraš, zahvalila je Međunarodnom komitetu za dodjelu nagrada na priznanju koje im je dodijelio, uz uvjerenje da će Plantaže i ubuduće biti kreator razvojnih izazova za vrijeme koje dolazi.

Predstavnik Plantaža, Luka Mišović predstavio je tu kompaniju kao dobar primjer iz prakse, u okviru teme Preduzetništvo: Uspješno pokretanje novih poduhvata.

Iz Plantaža je saopšteno da je odluku o laureatima za prošlu godinu donio 12-očlani međunarodni nezavisni Komitet za dodjelu nagrada i priznanja, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment i preduzetništvo iz pet zemalja, u okviru Projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području srednje i jugoistočne Evrope.

“Projektom dodjele nagrada i priznanja želi se javno odati priznanje i široj javnosti skrenuti pažnja na velike vizionare i lidere sjutrašnjice čija su neustrašivost, rad, znanje, kreativnost i vrhunski rezultati, temelj i glavni pokretač napretka zajednice u kojoj živimo“, navodi se u obrazloženju Međunarodnog komiteta za dodjelu nagrada i priznanja Stvaratelji za stoljeća.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније