Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: B.V.

10. 03. 2017. 09:45 >> 09:20

BERZA U BERLINU

MA predstavlja ponudu u Njemačkoj

Nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines predstavlja ponudu na najposjećenijoj berzi svjetske turističke industrije “ITB 2017” u Berlinu.

 

Iz te kompanije su saopštili da će posjetioci sajma, koji će trajati do 12. marta, imaju priliku da dobiju više informacija o ljetnjem redu letjenja Montenegro Airlinesa i saobraćanju  sa njemačkog tržišta.

„Montenegro Airines će tokom ljetnjeg reda letjenja saobraćati ka Frankfurtu tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a u periodu od juna do septembra će uvesti letove i ponedjeljkom i četvrtkom. Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu će biti 8. aprila, a ka ovoj destinaciji će se saobraćati dva puta sedmično i to: utorkom i subotom“, navodi se u saopštenju.

Montenegro Airlines je, kako su naveli, već ranije prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi, tako da se značaj posjete ITB-u ogleda i u daljem poboljšanju saradnje sa Njemačkom, koja predstavlja značajno tržište za Crnu Goru kada je u pitanju turizam.

“Sajam je prilika za organizovanje niza sastanaka sa predstavnicima njemačkih turističkih poslenika i potpisivanje aranžmana za narednu sezonu”, zaključuje se  saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније