Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

09. 06. 2013. 16:50 >> 08:38
3

OČEKIVANJA DAMJANOVIĆA

Od Mila ostavka, a od Lekića izvinjenje

Funkcioner SNP-a i predsjednik Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Aleksandar Damjanović pozvao je premijera Mila Đukanovića da podnese ostavku, a lidera DF-a Miodraga Lekića da se izvini SNP zbog obmana da je ta partija zaključcima oko KAP-a spasila Đukanovićev kabinet.

 

Damjanović je Televiziji Vijesti rekao da će SNP, ako Vlada ne ispoštuje zaključke Skupštine Crne Gore do 31. jula, pokrenuti pitanje povjerenja Vladi.

"Činjenica je da su se u istom frontu priotiv zaključaka SNP-a našle Vlada i Demokratski front, čiji su funkcioneri danonoćno obmanjivali javnost da se zaključcima SNP spašava vlada. Sada su maske pale. Zato SNP očekuje da, uz ostavku Đukanovića u ime vlade, i Lekić u ime DF-a uputi javno izvinjenje zbog obmana koje su njihovi funkcioneri širili kako bi nanijeli štetu SNP-u", rekao je Damjanović.

Funkcioner Pozitivne Crne Gore Mladen Bojanić rekao je da će, kada je riječ o stavu Vlade prema zaključcima Skupštine oko KAP-a, biti zanimljivo ponašanje SDP-a.

"Logično bi bilo da oni pokrenu pitanje povjerenje Vladi. Znajući njihovu poziciju, neće imati snage i hrabrosi da glasaju protiv Vlade", uvjern je Bojanić.

Lider PzP-a i funkcioner DF-a Nebojša Medojević rekao je da nije dovoljno da se SDP samo deklarativno izjašnjava kao opozicija.

"Nego da presabere bilans vladavine sa DPS-om i da donese odluku o pregovorima sa DF-om oko formiranja prelazne vlade. To je jedino rješenje", rekao je Medojević, a prenijela je Televizija Vijesti.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније