Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Ul-info [ Objavila R.B. ]

30. 12. 2016. 19:32 >> 19:09

ULCINJ

Usvojen budžet, veća boravišna taksa

Odbornici Skupštine opštine Ulcinj usvojili su danas rebalans budžeta za ovu i budžet za narednu godinu. Prema riječima sekretara za finansije i budžet, Seada Osmanovića, u ovoj godini budžet je realizovan oko 10 miliona eura, dok će u narednoj iznositi 15,37 miliona eura.

Prema mišljenju odbornika Koalicije “Zajedno za budućnost Ulcinja”, koji su podržali budžet, on je naduvan i neće biti realizovan ni 50 odsto.

Odbornik URE Dritan Abazović je rekao da ne očekuje da će predviđene kapitalne investicije u iznosu od devet miliona eura biti ostvarene, ako se zna da su u 2016. godini one iznosile oko pola miliona eura.

Odbornici su većinom glasova usvojili odluke o tržišnoj vrijednosti nepokretnosti za 2017. godinu i povećanje boravišne takse.

Škrelja: Porazno da je za budžet glasalo 18 odbornika

Odbornik Demokratske partije socijalista Ljuiđ Škrelja rekao je da je porazno da je za usvajanje budžeta za 2017. godinu glasalo samo 18 odbornika.

„To je težak neuspjeh ako se zna da vladajuća koalicija broji 26 ili 27 odbornika“, kazao je on i pozvao čelnike koalicionih stranaka da o tome povedu računa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније