Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 06. 2013. 09:33 >> 09:33

BEČIĆI

Gvozdenović sa Savjetom stranih investitora

Ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, učestvovaće danas na sastanku Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori, koji se održava u hotelu Splendid u Bečićima.

Iz Ministarstva je saopšteno da će se, osim Gvozdenovića, u uvodnom djelu sastanka prisutnima obratiti i predsjednik Odbora direktora Savjeta stranih investitora i izvršni direktor Crnogorskog Telekoma, Rudiger Šulc.

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori je osnovan 2009. godine kao nevladina i neprofitna organizacija. Osnivači su Crnogorski Telekom, Kombinat aluminijuma Podgorica, kotorski Daido Metal, NLB Montenegro banka i Montenegro Stars Hotel Group.

„Glavni cilj udruženja je unaprijeđenje investicionog ambijenta i pružanje podrške poslovnom razvoju u Crnoj Gori, promovisanje komunikacije i stalnog dijaloga sa zvaničnim crnogorskim institucijama, kao i korišćenje te saradnje za prevazilaženje potencijalnih problema”, rekli su iz Ministarstva.

Cilj je, kako su kazali, i uklanjanje prepreka poslovanju sa kojima se suočavaju strani investitori, kao i promovisanje interesa međunarodne poslovne zajednice u Crnoj Gori.

 

Mina Bussines

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније