Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Izvor: Mina biznis, Objavio: I. P. ]

13. 10. 2016. 08:36 >> 08:15
9

BJELASICA RADA

Moguća radikalizacija protesta

Radnici bjelopoljske fabrike mineralne vode Bjelasica Rada najavili su radikalizaciju protesta blokadom magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje, ukoliko ne dobiju odgovor predstavnika Vade u vezi sa rješavanjem pitanja isplate njihovih potraživanja.


Radnici Bjelasice Rade su na zboru, održanom prije dva dana, odlučili da radikalizuju proteste, piše Dan. Predsjednik sindikalne organizacije, Ljiljana Raković, kazala je da radnici još nijesu dobili odgovor potpredsjednika Vlade, Duška Markovića.

Radnici su se dogovorili da, ukoliko ne dobiju odgovor, radikalizuju proteste tako što će u jutarnjim satima blokirati magistaralni put Bijelo Polje - Prijepolje.

Radnicima Bjelasice Rade duguje se osam zarada, kao i doprinosi od 2009. godine.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније