Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Objavio: F.R.

05. 08. 2016. 11:35   >>  11:18

VUJOVIĆ SA RADNICIMA

"Vlada da razmotri problem radnika Toščelika"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Milorad Vujović spreman je da predloži Kabinetu potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem da na nekoj od narednih sjednica Vlade bude razmotreno rješavanje problema radnika "Toščelika", saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vujović se danas sastao s predstavnicima 48 radnika Toščelika Željkom Perovićem i Mijom Kuzmanom, kojima se duguju otpremnine i kojima treba uplatiti poreze i doprinose na isplaćene zarade za period od pet ipo mjeseci.

"Predstavnici radnika su upoznali potpredsjednika njihovim ranijim posjetama ministrima koji su im obećavali isplatu otpremnina, ali ništa od obećanog, prema njihovim riječima nije ostvareno", saopšteno je iz kabineta potpredsjednika Vlade Crne Gore.

 



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније