Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

25. 05. 2016. 13:04 >> 14:38

HILJADU PLUS

Dodijeljeno 166 vaučera

Građanima iz druge grupe dobitnika dugoročnog stambenog kredita danas je, u okviru projekta Hiljadu plus stanova, uručeno 166 vaučera.


Vaučere su građanima uručili ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović, predsjednik Projektnog odbora Marko Čanović i proslavljeni kik bokser, Goran Radonjić.

Gvozdenović je, na ceremoniji uručivanja vaučera, saopštio da je projekat Hiljadu plus dao jednu posebnu dimenziju odnosa prema građanima Crne Gore koji žele da na transparentan i pravičan način i pod najpovoljnijim uslovima riješe stambeno pitanje.

"Očekujem da na dobroj platformi, koju smo sada napravili, realizujemo projekat i tokom naredne godine", rekao je Gvozdenović.

On je kazao da očekuje da u ovoj godini preko 1,2 hiljade građana obezbijedi novi dom.

"Čini mi se da smo se u Vladi jako dobro organizovali i formirali jednu ozbiljnu organizacionu strukturu koja na transparentan način građane vodi do riješavanja stambenog pitanja", naveo je Gvozdenović.

Prošle sedmice je uručeno 68 vaučera prioritetnim ciljnim grupama. Gvozdenović je rekao da je od tog broja skoro 40 ljudi već sklopilo predugovore sa građevinskim firmama.


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније